Εφαρμογές Κινητών iOS, Android, Windows | Looksomething.com
Σύντομη Περιγραφή
Στην εταιρία Looksomething.com, δημιουργούμε ποιοτικές εφαρμογές κινητών, με ριαδιοφωνικές, ειδησεογραφικές και γενικές λύσεις.
Αναλυτική Περιγραφή

Στην εταιρία Looksomething.com, δημιουργούμε ποιοτικές εφαρμογές κινητών, με ριαδιοφωνικές, ειδησεογραφικές και γενικές λύσεις. Εφαρμογές για λειτουργικά συστήματα iOS, Android και Windows. Επιπλέον δημιουργία Website για ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Στους πελάτες μας εξασφαλίζουμε την απόλυτη εποπτεία και διαχείριση των εφαρμογών, μέσω της Διαχειριστικής Ζώνης που τους παρέχεται. Ποικίλα οικονομικα πακέτα και πλάνα, με την δυνατότητα επέκτασης επιπλέον χαρακτηριστικών στις εφαρμογές σας.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να προστεθούν επιπλέον και μεταγενέστερα στις εφαρμογές σας, είνα τα λεγόμενα Add-Ons τα οποία αποτελούνται από διαφημίσεις πληρωμένες, push-notification, εξώφυλλο άλμπουμ και στοιχεία τραγουδιού την ώρα που παίζει το κομμάτι, καταχώρηση παραγωγών και προγράμματος σε περίπτωση ραδιοφωνικού σταθμού, δυνατότητα κοινοποίσης στα κοινωνικά δίκτυα, δυνατότητα Media Player σε περίπτωση οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής εκτός ραδιοφώνου και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και μάθετε για όλα αυτά που χρειάζεστε για να έχετε και εσείς μία επιτυχημένη εφαρμογή. Μετά την αγορά των εφαρμογών, διατίθεται Τεχνική Υποστήριξη από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Ιστοσελίδα
Διεύθυνση επιχείρησης
Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 27
Ταχυδρομικός Κώδικας
570 01