Συνθέσεις Σαλονιού | Τονικίδης Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
Κατηγορία
Σύντομη Περιγραφή
Έπιπλα Τονικίδης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ιδιανικά μοντέρνα έπιπλα για όλο το σπίτι. Έπιπλα για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και την τραπεζαρία.
Αναλυτική Περιγραφή

Τα έπιπλα Τονικίδης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, προσφέρουν ποιότητα εδώ και 45 χρόνια. Έπιπλα μοντέρνα με καινοτόμους ρυθμούς και συνδυασμό υλικών, που θα χαρίσουν στον χώρο του σπιτιού σας ένα μοντέρνο και φουτουριστικό στυλ με την νοσταλγία του παλιού. Vintage κομμάτια παντρεμένα με πιο μοντέρνα στοιχεία, σε συνδυασμό ξύλου, μετάλλου και πολύχρωμων υφασμάτων.

Έπιπλα για το σαλόνι, με καναπέδες και πολυθρόνες με ανατομικό και εργονομικό σχεδιασμό, τραπεζάκια για το σαλόνι, έπιπλα τηλεόρασης, και συνθέσεις τοίχου με πολλά επίπεδα, διαφορετικά στοιχισμένα, με ανοικτές και κλειστές λεπτομέρειες και αποθηκευτικούς χώρους. Έπιπλα για την τραπεζαρία με ιδιαίτερα σχεδιασμένα τραπέζια φαγητού από ξύλο και μεταλλικές λεπτομέρειες. Καρέκλες σε χρωματισμούς που θα χαρίσουν στον χώρο σας μία ζεστασιά και θα δέσουν απόλυτα με τα υπόλοιπα έπιπλα της τραπεζαρίας. Μπουφέδες, συρταριέρες και κονσόλες που θα εμπλουτίσουν με τον έντονο χαρακτήρα τους το χώρο της εισόδου. Τα έπιπλα Τονικίδης προσφέρουν καταπληκτικά σχέδια και στα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, κρεβάτια διπλά και υπέρδιπλα, ντυμένα με καλύμματα και ξύλινους σκελετούς, καθρέπτες και ντουλάπες.

Διεύθυνση επιχείρησης
Αδριανουπόλεως 45 / Καλαμαριά
Ταχυδρομικός Κώδικας
551 33