Τέντες Αθήνα
Σύντομη Περιγραφή
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας ώστε να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη όλο το χρόνο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Κύριο μέλημά μας να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και γρήγορο service όταν μας χρειάζεστε.
Αναλυτική Περιγραφή

Η εταιρεία τεντών “ΤΕΝΤΕS ATHINA” θεωρείται πλέον από τις πρωτοπόρες στο χώρο της σκίασης, ύστερα από την μακροχρόνια επιτυχιμένη ενασχόλησή της στην τεντοποιία και κατ’ επέκταση σε όλα τα συστήματα ηλιοπροστασίας.

Πλέον μπορεί να υπερυφανεύεται, ότι με την επιμονή της και την αξιοπιστία της καταλαμβάνει πια ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά, κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Το σύνολο των συστημάτων σκίασης κατασκευάζονται από την εταιρεία μας, και παράλληλα συνεργαζόμαστε με τα πιο σύγχρονα εργοστάσια του χώρου για την κατασκευή και τοποθέτηση ορισμένων ιδιαιτέρων συστημάτων ηλιοπροστασίας.

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα προσπαθούμε να είναι το ιδανικότερο για εσάς, πράγμα που αποτελεί και τη βασική αρχή της εταιρείας μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε μαζί σας και σας εγγυούμεθα ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας.

Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο
2105758185
Κινητό τηλέφωνο
6984465245
Διεύθυνση επιχείρησης
Αγίου Μελετίου 188, Αθήνα
Ταχυδρομικός Κώδικας
10445
  • Τέντες Αθήνα
  • Τέντες Αθήνα
  • Τέντες Αθήνα