Λογότυπο της Desikos
Rating (average)
(0)
Αναλυτική Περιγραφή

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες λύσεις στο σύγχρονο επαγγελματία, επιχείρηση, οργανισμό και ιδιώτη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με την τεχνική του κατάρτιση αλλά και με την πολύχρονη εμπειρία του, είναι εδώ, για να σας συμβουλέψει ποιός είναι ο πιο κατάλληλος φωτισμός για το χώρο σας είτε είναι οικιακός, επαγγελματικός ή βιομηχανικός.

Προτάσεις από τις πιο επώνυμες εταιρίες, στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, με ανταγωνιστικές τιμές και συνέπεια στην ποιότητα των υλικών.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του φωτισμού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, καθιστά την Desikos μια από τις ηγέτιδες εταιρείες του χώρου. Παρέχουμε πέραν του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού από τους πιο έμπιστους κατασκευαστές του χώρου, και μελέτες φωτισμού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Η ομάδα μας αποτελείται από καταρτισμένο προσωπικό που είναι σε θέση να σας προσφέρει λύσεις και προτάσεις σε οποιαδήποτε εργασία σας. Προσφέρουμε λύσεις σε ιδιόκτητες κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες.

Διαθέτουμε δύο φυσικά καταστήματα, 1. Αγίου Νικολάου 47 στο Ίλιον / 2102623428 και 2. Δεκελείας 53 στις Αχαρνές / 2103006757.

Ένας φωτεινός νέος κόσμος!

Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο
2103006757
Διεύθυνση επιχείρησης
Αγίου Νικολάου 47, Ίλιον
Ταχυδρομικός Κώδικας
13123
  • Εσωτερικό καταστήματος Desikos

Ratings

There are no reviews yet.

Please login to leave a review.