εγκαταστασεις
Rating (average)
(0)
Κατηγορία
Αναλυτική Περιγραφή

Πακέτα φωτοβολταϊκού εξοπλισμου σε προνομιακές τιμες 2022, από την Heliosystems

 

Ιδιαίτερα θετικές αποδόσεις καταγράφουν τα φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 500kW (συνολικά 3MW) που κατασκεύασε η Heliosystems εντός του 2021. Παρατηρώντας πλέον τις αποδόσεις των πάρκων και συλλέγοντας αρκετά δεδομένα από τους συνδεδεμένους φωτοβολταϊκούς σταθμούς συμπεραίνει κανείς εύκολα ότι έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες όσον αφορά την αναμενόμενη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδικά ο συνδυασμός των φωτοβολταϊκών πάνελ της Longi με τους αντιστροφείς της Sungrow αποδίδει τα μέγιστα και μάλιστα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας όπου η ηλιοφάνεια είναι μικρότερη.

Η Heliosystems σε έναν ειδικά διαμορφωμένο τομέα της ιστοσελίδας της πλέον θα προσφέρει από την Δευτέρα 30 Μαϊου ειδικά διαμορφωμένα πακέτα πάνελ + inverter που απευθύνονται αποκλειστικά σε πελάτες χονδρικής.

Συνδεθείτε λοιπόν με την ιστοσελίδα φωτοβολταικα τιμες και αποκτήστε τον συνδυασμό που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επένδυσης!

 

Σε αυτό το site επίσης μπορείτε να βρείτε πληθώρα ενημερωτικών θεμάτων και οδηγών που σχετίζονται με τα φωτοβολταικα συστήματα. Επιπρόσθετα η ομάδα μας έχει αναπτύξει προγράμματα υπολογισμών που διευκολύνουν τους χρήστες στους υπολογισμούς που αφορούν τα υπό ανάπτυξη φωτοβολταικα τους εγχειρήματα.

- Για φωτοβολταϊκά πάρκα 500kW και 100kW

- Για φωτοβολταϊκά αγροτών

- Για Net metering και Virtual net metering

- Για προσφορές και τιμές φωτοβολταϊκών 2022

- Για δωρεάν προγράμματα υπολογισμών για φωτοβολταικα

Επενδύστε στην τεχνολογία των φωτοβολταϊκών με την Heliosystems

Τα φωτοβολταϊκά μετά και την δραματική μείωση του κόστους τους, προσφέρουν πλέον λύσεις για όλες τις ενεργειακές ανάγκες και όλες τις κατηγορίες καταναλωτών - αυτοπαραγωγών.

- Εάν είστε ιδιώτης επενδυτής ή εταιρεία (αυτοπαραγωγός) αποκομίστε κέρδος από τα φωτοβολταικα μπορείτε να κατασκευάσετε έως και 2 φωτοβολταικα πάρκα (με ένα ΑΦΜ) ισχύος από 100 έως 500 kW με εύκολες διαδικασίες και εγγυημένο 20ετές συμβόλαιο και να επωφεληθείτε από την πλέον αξιόπιστη τεχνολογία, αυτή των φωτοβολταϊκών. Για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις των 500kW θα πρέπει να κατοχυρώσετε τιμή πώλησης μέσω των ανταγωνιστικών διαδικασιών εκτός εάν ανήκετε σε ενεργειακή κοινότητα οπότε το όριο ανεβαίνει στο 1MW.

- Εάν είστε αγρότης έχετε δυο επιλογές. Είτε να αναπτύξετε φωτοβολταικα πάρκο έως 500kW ως αυτοπαραγωγός και μάλιστα με εγγυημμένη τιμη μεγαλύτερη κατά 5% σε σχέση με τους υπόλοιπους επενδυτές. Είτε να συμψηφίσετε τις ενεργοβόρες αγροτικές καταναλώσεις σας με το Virtual net metering. Μάλιστα για το δεύτερο υπάρχουν και επιδοτήσεις του κόστους εγκατάστασης έως και 60% με απότέλεσμα η απόσβεση κεφαλαίου να γίνεται ακόμα και στα 6 χρόνια.

- Εάν είστε οικιακός καταναλώτης μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού (net metering) και να μηδενίσετε τους λογαρισαμούς ΔΕΗ πληρώνοντας μόνο τα πάγια με ένα οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα.

- Εάν είστε απομακρυσμένος από το δίκτυο καταναλωτής μπορείτε εύκολα με ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα να ηλεκτροδοτήσετε τις εγκατάστασεις σας χωρίς να πληρώνετε λογαριασμούς σε κανέναν. Έτσι κάθε εξοχική κατοικία ή άλλη απομακρυσμένη κατανάλωση μπορεί με μικρό πλέον κόστος να έχει ρεύμα για όλες τις ανάγκες της.

Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο
2521055050
Κινητό τηλέφωνο
6951799294
Διεύθυνση επιχείρησης
Εθνικής Αμύνης 65, Δράμα
Ταχυδρομικός Κώδικας
66133
  • φωτοβολταικα

Ratings

There are no reviews yet.

Please login to leave a review.