Καλλυντικά

DERMALOGICA HELLAS
Κατηγορία:
Σύντομη Περιγραφή:
Καλωσορίστε το πιο Υγιές Δέρμα που είχατε ποτέ

Η dermalogica αποτέλεσμα έρευνας του International Dermal Institute, στοχεύει την υγεία του δέρματος. Τα καινοτόμα προϊόντα της, προσφέρουν πραγματικές λύσεις σε κάθε τύπο & κατάσταση δέρματος. Διατίθενται από επαγγελματίες εκπαιδευμένους στο International Dermal Institute.
Οι φόρμουλές της συνδυάζουν την επιστήμη με τη φύση για να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος. Δεν περιέχουν λανολίνη, μεταλλικά έλαια, τεχνητά χρώματα και αρώματα, παραβένες, γλουτένη, συστατικά ζωικής προέλευσης & βέβαια δεν γίνονται πειράματα σε ζώα για τη δημιουργία των προϊόντων.
Το σύστημα αισθητικής φροντίδας dermalogica στοχεύει στην αντιμετώπιση των εξατομικευμένων αναγκών του δικού σας δέρματος. Αρχίστε με την ολοκληρωμένη ανάλυση δέρματος Face Mapping στο www.dermalogica-hellas.gr ή επισκεφθείτε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας. Εξασφαλίστε το καλύτερο δέρμα που είχατε μέχρι τώρα.
Ιστοσελίδα:
Parfimo.gr – Αυθεντικά αρώματα και καλλυντικά online
Κατηγορία:
Σύντομη Περιγραφή:
Το Parfimo.gr είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα μιας μεγάλης διεθνούς ηλεκτρονικής τσέχικης αλυσίδας. Η εταιρεία προσφέρει πρωτότυπα αρώματα και επώνυμα καλλυντικά από όλες τις μάρκες σε χαμηλές τιμές. Η εταιρεία διαθέτει ήδη 15 ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη.
Ιστοσελίδα:
pharmacyprime
Κατηγορία:
Σύντομη Περιγραφή:
Στο Online Φαρμακείο pharmacyprime.gr θα βρείτε προϊόντα υγείας, περιποίησης, ομορφιάς και τα πιο επώνυμα brands Korres, Apivita, σε απίστευτες τιμές.
Ιστοσελίδα:
Φαρμακείο OneCare.gr
Κατηγορία:
Σύντομη Περιγραφή:
To OneCare.gr είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό φαρμακείο, με μεγάλους και σύγχρονα καταρτισμένους χώρους αποθήκευσης και ένα εξατομικευμένο Logistic Center, με στόχο την εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας σε κάθε παραγγελία που φεύγει από τα χέρια μας για να έρθει σε εσάς.
Ιστοσελίδα: