βαμβακιδης θεοδωρος ωρλ μαρουσι
Rating (average)
(0)
Κατηγορία
Αναλυτική Περιγραφή

Ο Βαμβακίδης Θεόδωρος είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ) ενηλίκων και παίδων στο Μαρούσι. Στο ιατρείο αντιμετωπίζoνται τα συνήθη ωτορινολαρυγγολογικά, παιδο-ωρλ προβλήματα όπως βαρηκοΐα, εμβοές, ίλιγγος, καθώς και φλεγμονές των ώτων (όπως εξωτερική ωτίτιδα, μέση ωτίτιδα), ρινός - παραρρινίων (όπως ρινίτιδα, ιγμορίτιδα ) , φάρυγγος - λάρυγγος (φαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα). Η εξέταση των παιδιών πραγματοποιείται με μέθοδο εξατομικευμένη για κάθε ηλικία κατά τα πρότυπα του stress free approach που εφαρμόζουν οι ωτορινολαρυγγολόγοι για παιδιά και γονείς. Για πολυπλοκότερα ή χρόνια προβλήματα όπως οι ρινικοί πολύποδες, οι διαταραχές φώνησης / κατάποσης, το ροχαλητό, οι τραχηλικές διογκώσεις (θυρεοειδή, σιελογόνων αδένων, λεμφαδένων) κ.α., δύναται να πραγματοποιεί περαιτέρω έλεγχο με ακοόγραμμα / τυμπανόγραμμα, ενδοσκοπική εξέταση με κάμερα και καταγραφή υψηλής ευκρίνειας καθώς και εξέταση τραχήλου με χρήση υπερήχου.
Δέχεται ιδιωτικά τους ασθενείς στο ΩΡΛ ιατρείο στο Μαρούσι κατόπιν πρωϊνών και απογευματινών ραντεβού. Ο προγραμματισμός των επισκέψεων μέσω ραντεβού οδηγεί πρακτικά σε μηδενικό χρόνο αναμονής, ενώ εξασφαλίζει επαρκή χρόνο για τη σωστή λήψη του ιστορικού, την ΩΡΛ φυσική εξέταση, τις όποιες εξειδικευμένες παρακλινικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις απαιτούνται, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και την επίλυση αποριών του ασθενούς. Η φιλοσοφία του σχεδιασμού του ΩΡΛ ιατρείου είναι τέτοια που να μειώνει το άγχος του ασθενούς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εξέταση. Για επείγοντα ΩΡΛ περιστατικά μπορεί να εξυπηρετήσει ασθενείς και εκτός βασικού ωραρίου κατόπιν επικοινωνίας.
Για περιπτώσεις που απαιτούν Νοσοκομειακή φροντίδα ή χειρουργική αντιμετώπιση συνεργάζεται με ιδιωτικά Νοσοκομεία στο Μαρούσι ( "Υγεία", "Μητέρα") καθώς και ιδιωτικά νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής όπως η "Βιοκλινική Αθηνών" και το "Metropolitan General"(πρώην Ιασώ General).
Η πρόσβαση στο ΩΡΛ ιατρείο είναι εύκολη χάριν της γειτνίασης με τη Λ.Κηφισίας και την εγγύτητα στις στάσεις των λεωφορείων και τον ηλεκτρικό σταθμό του Αμαρουσίου. Η τοπική συγκοινωνία εξυπηρετεί και τους ασθενείς των όμορων δήμων όπως Κηφισιά, Πεύκη, αλλά και Μελίσσια, Βριλήσσια (με μέση απόσταση 1-2 χιλιόμετρα). Η πεζογέφυρα επί της οδού Αναβρύτων συμπληρώνει την προσβασιμότητα των ασθενών. Στο ΩΡΛ ιατρείο υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης.
Η επικοινωνία των ασθενών του ιατρείου αλλά και των χειρουργικών ασθενών είναι αδιάλειπτη καθ' όλο το 24ωρο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του ιατρείου, παροχή που αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας των ασθενών μετά το πέρας της επίσκεψης ή της χειρουργικής επέμβασης.

Τηλέφωνο
6948205555
Διεύθυνση επιχείρησης
Αναβρύτων 38, Μαρούσι
Ταχυδρομικός Κώδικας
15124
  • βαμβακιδης Θεοδωρος ωτορινολαρυγγολογος μαρουσι

Ratings

There are no reviews yet.

Please login to leave a review.