Κατασκευές Μεσιτικά

chromadecor
Η ΧΡΩΜΑ DECOR βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης κατοικιών, έχοντας πλέον καταφέρει να αποκτήσουμε σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στις ανακαινισεις σπιτιων και ανακαίνιση μπάνιου.Έχουμε έδρα τα κάτω Πετράλωνα, αλλά εξυπηρετούμε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής.
https://www.chromadecor.gr/
Dreamy Kitchen
Έπιπλα Κουζίνας
Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους μια οικίας για αυτό και θα πρέπει να είναι όμορφα διαμορφωμένη με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
https://www.dreamykitchen.gr/
Electricity Stores
Λάμπες όλων των ειδών, ηλεκτρολογικά είδη (προεκτάσεις, πολύπριζα, φις, ντουί, κ.α.), φωτιστικά, ηλεκτρονικά είδη (φορτιστές, καλώδια HDMI, δικτύου, μετασχηματιστές, κ.α.), όλη η γκάμα καλωδίων και υλικών εγκατάστασης.
electronio
Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε λαμπτήρες led, φωτιστικά, προβολείς, επίσης ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη. Αγοράστε θήκες κινητών – smartphone και μια τεράστια γκάμα σε φωτιστικά οροφής κρεμαστά στις καλύτερες τιμές
http://www.electronio.gr
Epiploplus
Βρείτε έπιπλα, τραπέζια μεταλλικά και ξύλινα, καλόγερους ρούχων, τραπεζάκια τηλεόρασης και ταπετσαρίες ρούχων σε πολύ καλές τιμές.
https://www.epiploplus.gr/el/
Group Science
Ολική ανακαίνιση στον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο με αντικραδασμικά και ηχομονωτικά υλικά. Μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και βρείτε όλες τις υπηρεσίες που μπορείτε να επωφεληθείτε.
http://www.groupscience.gr/
IG Constructions
Η ig-constructions έχει αντικείμενο δραστηριότητας την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, καθώς επίσης και την ανακαίνιση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων (γραφεία, καταστήματα και ξενοδοχεία).
https://www.ig-constructions.gr
Konstantaras – Χειροποίητα έπιπλα
Η εταιρεία Κωνσταντάρας είναι από τις πιο παλιές στην Ελλάδα, στον χώρο των χειροποίητων επίπλων.
https://www.konstantaras.net/
kίνα stone eργοστάσιο, Κίνα Πέτρα Προμηθευτής & Εξαγωγέας – πέτρα πέτρα
kορυφαία εργοστάσιο πέτρα Κίνα, προμηθευτής και εξαγωγέας πέτρα Κίνα, κρεμαστή προμηθευτής υψηλής ποιότητας φυσική πέτρα, γρανίτη, μάρμαρο, βασάλτη, βότσαλο, σχιστόλιθο, κλπ.
http://www.hangmaostone.com
Macon
Αποκτήστε οικοδομικά και δομικά υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.
https://macon.gr/